Balçova er tilbake

Fra 2023 blir det endringer hos behandlingsreiser. Blant annet åpnes det for flere behandlingsturer i vinterhalvåret. Dette har vært et ønske fra ganske mange, og Bekhterev Norge ser positivt på denne utviklingen. Mens noen nye behandlingssteder er kommet inn, har noen falt ut.

Tekst og foto: Odd Mikkelsen

Behandlingsreiser forteller at de har hatt ny anbudsrunde. Noen nye behandlingssteder kommer til, mens noen faller fra. Igalo og Vintersol forblir i programmet, og får selskap av Balçova og Casas Heddy.

For voksne revmatikere har det ikke tidligere vært arrangert turer til Casas Heddy. Dette er en ny og spennende destinasjon for behandlingsreiser. Siden Casas Heddy ligger på Kanariøyene, blir det hovedsakelig vinterturer dit, noe som imøtekommer manges ønske om behandlingsreiser i vinterhalvåret.

Balçova er for mange et kjent og kjært behandlingsted som har vært savnet, og som nå kommer inn etter å ha vært ute noen år. Imidlertid blir det ingen grupper til Balcova i juli og august måned, da det erfaringsmessig har vært lav søknad i sommerferie-perioden. At Balçova nå er inne i programmet, ser ut til å ha blitt godt mottatt på Facebook.

Behandlingssteder som blir i programmet:

  • Igalo, Montenegro
  • Vintersol, Tenerife, Spania

Behandlingssteder som faller ut av programmet fra 2023:

  • Optima Rehab, Hotell Vistamar, Alicante, Spania
  • Thalassotherapia Opatija, Kroatia

Behandlingssteder som kommer inn i programmet fra 2023:

  • Casas Heddy, Lanzarote, Spania
  • Balçova, Izmir, Tyrkia

Les mer på Behandlingsreiser sine hjemmesider: Behandlingsreiser – Oslo universitetssykehus (oslo-universitetssykehus.no)

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.